9 feb. 2011

Baan Sabai Resort

Igår blev det en sista middag på balkongen från The Hut. Det kändes faktiskt väldigt trist eftersom det är så supergott och billigt, och nu ska vi vara på en rätt avlägsen resort i två veckor där de bara har en hotellrestaurang.

Efter middagen när Ellie somnat gick vi ner till hotellbaren och blev sittande där i ett par timmar med alla som ville säga hej då och bjuda på dricka. Slängde in handduken vi 1 i natt och det kändes när Ellie vaknade kl 6.

Jag vill verkligen rekommendera The Waterfront, personalen och ägarna har varit fenomenala på alla sätt. De många stammisarna på hotellet har också förgyllt vår vistelse där.

Vid 10 i morse kom en minivan från Baan Sabai Resort och plockade upp oss för vidare färd mot resorten. Väl framme som var första intrycket att "Shit vad schysst det här kommer bli". Rummet är hur grymt som helst och hela anläggningen andas lyxigt lugn. Har även hittat plats för mina ringar i salan på vår lilla gård. Check!

Nu har vi varit här i ca 3 timmar och både jag och Christel börjar klättra på väggarna. Det finns inget som helst att göra här förutom att sola och bada. Hotellet ligger som sagt rätt avlägset så ska man nånstans så är det taxi som gäller (förmodligen utan bilbarnstol). Christel har pratat med ett annan svensk familj och de bekräftar våra farhågor.........det finns nada att göra här.

Ja ja, vi får ge det ett par dagar, och i värsta fall får vi väl flytta härifrån. Det lär ju inte bli nån refund så flyttar vi blir detta en riktigt dyr resa.

Sista måltiden

Sue och Robin som äger Waterfront

Keith, vars fru jag inte kommer ihåg namnet på, cool gubbe.

81-åriga Bill som bott i samma rum i 4 månader, 7 år på raken

Vår innergård

Bubblishpool

Duschen

Jacuzzi-badkar

Hängde upp mina ringar i salan
Nu ska vi se om vi kan hitta på nåt. Simma lugnt!
/Richard

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar